Packad!

Ja, nästan klar i alla fall. Lite nödvändigheter får vänta till i morgon bitti. Snälla Mamma kommer och hämtar mig klockan 8 för att åka till flygplatsen, men jag gissar att det kommer bli plättlätt att kliva upp i tid. Om det blir lika lätt att somna ikväll vet jag inte…:-P

Provade att rulla kläderna istället för att vika dem den här gången, då det sägs att det ska ta mindre plats. Kan inte riktigt få grepp om hur det skulle funka, men jag har nog fått med mig tillräckligt i alla fall. Förutom att kudden inte kommer få plats…:-( Nåja, jag får försöka klara mig ändå.

Till på köpet har jag idag bytt bort det enda hotellet jag hade bokat som hade hiss. Jag kom fram till att det var *lite* dumt att bo vid Shepherds Bush (jättevästra London) när det man bokat att göra var vid Barbican (östra London) Såååå roligt är det inte att åka tunnelbana, speciellt inte om det tänker fortsätta vara varmt där. Istället blev det Rookery Hotel. Ser fantastiskt fint ut, och på gångavstånd både till Barbican och Museum of London. Kolla badrummet! 😀

Badrum på Rookery Hotel

 

2 thoughts on “Packad!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.