Resfeber?

Enligt alla mina nedräkningsappar är det nu mindre än 6 dygn tills jag borde sitta på planet. Första anhalt Arlanda, sedan Heathrow. En övernattning i London, sedan tåg till Conwy i norra Wales och resans egentliga start.

Nästan tre veckor i vilda, vänliga Wales. Tre veckor som jag planerat för i snart ett år. Lite på skoj kan jag säga att planerandet nästan är den bästa biten, med all förväntan över vad man kommer att få se och göra. Klurandet över hur man ska hinna med allt man vill, och det lite tråkigare prioriterandet när tiden inte räcker till. Alla efterforskningar, bokandet av hotell och aktiviteter. Ja, jag kanske är knäpp, men jag tycker det är kul. 😀

Nu när nästan allt är schemalagt och bokat återstår bara att packa väskan. Och att faktiskt ta sig iväg… 😉

 IMG_6711.PNG

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.