Bye bye Wales…:’-(

Så var det dags att lämna den här delen av Storbritannien då. För den här gången. Jag är nämligen övertygad om att jag kommer åka tillbaka.

På frukosten fick jag inte ens någon meny innan de frågade vad jag ville äta – räknas nog som stamgäst efter 8 nätter. Det var absolut inga problem, jag valde laverbread med bacon och pocherat ägg precis som dagen innan. Här blandar de algerna med havre och steker det, så att det inte blir så slajmigt, utan bara gott. 

Gofrukost

Då en taxi till tågstationen inte skulle kosta mer än 5-6 pund hade jag beställt en sån för att slippa gå med alla väskorna. Taxin var på plats tidigt och jag stod redan och väntade. Pladdrade med chauffören hela vägen, han hade märkt att det var fler tjejer än killar som reste runt själva och tyckte det var modigt. Jag nämnde att jag varit i London flera gånger själv och det verkade nästan som om han tyckte det var rentav våghalsigt. Kan inte säga att jag tycker det är så farligt…:-)

Hämtade ut tågbiljetterna och hade en timme till godo till tåget. Ett amerikanskt par som varit med på två av dagsturerna skulle åka tåget före mig, så jag hann heja på dem medan jag väntade. De verkade dock stressade så jag hann inte prata så mycket med dem. På tåget var det rätt fullt och lite ont om plats för packningen, men jag fick med mig väskan i alla fall. Efter ett tag så körde vi in i en tunnel, och när vi kom ut var vi helt plötsligt i England. Jag hade inte ens hunnit säga hejdå till Wales…:’-( Men en klok man sa en gång till mig att om man inte säger hejdå så betyder det att man måste ses igen, så det tror jag stenhårt på nu.

Småsov lite på tåget och sen var vi vips framme i London. Lite krångel med tunnelbanan innan jag kunde kliva av i Farringdon och börja leta rätt på hotellet. På väg dit, vad ser jag? Byron, förstås! Middagen är räddad. 😀 Kom sedan fram till The Rookery. Fick hjälp upp med väskan och det är jag glad för, för det är tre trappor upp. Men sen….sen kändes det rätt så bra igen. Har ett rätt stort fånigt leende på läpparna nu…:-D

Säääääng! Vill sova på en gång, men…

😀

Dusch! Vete sjutton om jag kommer lyckas använda den, men…coooooool. 😀

Och ikväll blir det Hamlet. Med Benedict Cumberbatch i huvudrollen. Ska bli skoj. 😀 Tills dess ska jag nog mest bara ta det lugnt, och gå en sväng på Byron, tror jag…:-)

2 thoughts on “Bye bye Wales…:’-(

  1. Pingback: Good morning London! | Lizzan's Travel Blog

  2. Pingback: - Lizzans Reseblogg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.