Hemåt då

Jaha, då var man på väg hem igen då. Vad nu det ska vara bra för. London var soligt och varmt, här utanför Arlanda är det grått, grått, grått. Och hemma är det väl snö. Inget mer t-shirt-väder på ett tag, gissar jag.

Att packa väskan igår/i morse var dock en utmaning. Jag skulle ju inte handla så mycket, men…

Veckans skörd. Minus lite presenter och minus en hög med kläder som Mamma tog med sig. Och minus det jag hade med *till* London…


Med nöd och näppe fick jag ner allt i resväskan och kameraväskan. Resevågen visade dock jobbigt nära 25 kilo (maxgränsen är 23) men jag hoppades att den bara inte var särskilt exakt och att det skulle funka ändå. Ibland har man tur…vid bagageinlämningen visade vågen 24,2 kilo, men hon som tog emot den sa inget. Nu är det bara att hoppas att allt kommer hem helt… :-O

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.